2000Watt - 60Liter RVS tank Industrie Stof & Waterzuiger - 2 motoren IZ2001

IZ2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

2000Watt robuuste waterzuiger met twee zeer krachtige 1000Watt motors en een 60 Liter watertank. Dit model stofzuiger is door de meegeleverde katoenen long-life zak, geschikt voor het zuigen van zand, magazijnstof, metaalsnippers, houtstof etc.. De long-life zak dient verwijdert te worden als men vloeistoffen zoals schoon en vuilwater gaat opzuigen. De watertank van de waterzuiger is van RVS en is makkelijk te legen door de aftapslang onderaan de tank of door de mogelijkheid om de tank te kiepen op zijn frame. Deze waterzuiger is voorzien van zéér degelijk frame met rubberen wielen, om beschadigingen te voorkomen. Wordt geleverd met standaard uitgebreid accessoires pakket.

Ideaal voor op de bouw of werkplaats. Tevens geschikt om normaal kantoor of werkplaatsstof mee te zuigen door gebruik te maken van de katoenen filter.

LET OP!! Dit is geen M-klasse zuiger die te gebruiken voor het zuigen van Fijnstof zoals steenstof. Deze zuiger beschikt niet over een filterklopsysteem en polyester filtercassettes, wat verplicht is bij het zuigen van Fijnstof

Let op! Gebruik enkel de ketel kantelfunctie, wanneer de tank niet voller is dan 30%. Reinig dagelijks de vlotter. De vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Niet geschikt voor bouw of steenstof.
Model: IZ2001
Vermogen: 2000 Watt / 230 Volt
Tank inhoud: 60 liter
Toepassing: nat & droog
Geluidsniveau: 77 dB (a)
Slang lengte: 2,8 meter
Diameter slang: 38mm
Airflow: 106 l/sec
Onderdruk: 250 mbar / 100,4 inch
Diameter tank: 440mm
Water bestendigheid: IPX4
Afmeting: 60 x 55 x 94cm
Gewicht: 27kg