Diamantborenset C - 35, 51 & 81mm + 200mm verlengstuk - Dunwandig - SPERO NAT Beton R1/2

BSR1/2NGC
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Complete professionele Dunwandige (1.5mm buisdikte) borenset nat gebruik in een kunststof koffer, voor het watergekoeld boren in alle soorten harde materialen zoals Beton, Gewapend beton, Steen, Kalkzandsteen etc..
De set C wordt compleet geleverd met de diameters: 35mm, 51mm, 81mm en een 200mm lang verlengstuk.
De boren zijn 300mm lang en beschikken over eeen uitwendige R1/2 schroefdraad aansluiting met een waterdoorvoer. 
Professionele R1/2 diamantboren zijn dunwandig, wat inhoud dat de buisdikte 1.5mm dik en het segment maar 2.5mm dik is. Dit zorgt ervoor dat er maar 2.5mm weerstand is tijdens het boren, wat zorgt voor een hoge snijsnelheid en een lichte boor. Tevens is de buis naadloos, wat zorgt voor een uiterst stabiele boor.
Deze boren zijn het beste te gebruiken met een machine met slipkoppeling, prcd aardlekschakelaar, geintegreerde wateraanvoer en die beschikt over de R1/2" inwendige halfduims draad zoals onze SPB1001 diamantboormachine. 

Let op! Deze boren dienen gebruikt te worden met water wat door een wateradapter of een daarvoor geschikte waterboormachine door het hart van de boor word toegevoegd. Water toevoegen door middel van een waterslang of iets anders vanaf de buitenzijde van de boor is niet mogelijk.
Artikelnummer: BSR1/2NGC
Maten boren: 35, 65 & 81mm
Verlengstuk: R1/2" 200mm lang
Verpakking: aluminium systainer
Lengte boren: 300mm lang
Aansluiting: R1/2
Gerelateerde Producten