Breekhamer Trolley DELUXE Passend: SPERO BHT5001 - SPBHT01S

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Deze revolutionaire DELUXE Breekhamer Trolley pakt het zware werk slim aan en is geschikt voor vele soorten sloop- & breek werkzaamheden in combinatie met de SPERO BHT5001 Sloophamer.

Niet meer bukken of in moeilijke posities en hoeken werken die belastend zijn voor het lichaam. Dit alles dankzij een kwalitatieve DELUXE breekhamer Trolley met een kantelbare hoek van 25-75 graden, een schokarm absorbeersysteem, zwaar verzinkt frame en de zeer stabiele wielen die ten alle tijden goed contact houden met de grond. Het ideale gereedschap om tegels, linolium, tapijt en alle andere materialen van een vloer te verwijderen in combinatie met de meest gangbare merken breekhamers. Over het ergonomisch ontwerp van de DELUXE Breekhamer Trolley is uitermate goed nagedacht, met als doel het zware werk zo licht mogelijk te maken. De breekhamer Trolley beschikt over twee stevige handgrepen met tussen het handvat en het frame een schokabsobeer systeem voor trillingsarm werken. De hoogte van de trolley door middel van de knijphendel traploos in 5 standen instelbaar, met met tevens een voetplaat aan de achterzijde waarop met de voet extra druk gezet kan worden in bepaalde omstandigheden.

Exclusief: Breekhamer & Beitels


Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Let op! Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 30 seconden direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!

Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word.Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!De koolborstels van deze machine dienen iedere 40 werkuren vervangen te worden ivm de intensieve belasting van de machine.

Afhankelijk van de belasting, dient men rekening te houden met een plunjer revisie tussen de 100 en 200 gebruiksuren.

Zorg ervoor dat de beitel aansluiting ten alle tijde goed ingevet is, zodat de beitel en de machine minder slijt of niet beschadigt.Controleer ieder uur alle schroeven en bouten van de machine en trolley, aangezien deze kunnen lostrillen en aangedraait dienen te worden. Gebruik de hoogteverstelling van de trolley enkel wanneer de machine uit staat, anders beschadigt de gasveer vroegtijdig.Deze machine voert intensieve werkzaamheden uit, waardoor onderdelen snel slijtage vertonen. Onderdelen die slijten tijdens gebruik zijn: Koolborstels, Lagers, zuigers, keerringen, slagonderdelen, bouten, beitels. Dergelijke slijtage is onderhoud en valt niet onder de garantie op fabrieksfouten.

Merk: SPERO
Model: SPBHT01
Passend op: SPERO BHT5001
Gewicht trolley: 27Kg
Afmetingen: 1110 x 540 x 570mm
Kantelbare hoek: 25-75 Graden
Extra detail: Ingebouwd schokabsoberend systeem en een duurzaam verzinkt frame
Exclusief: Breekhamer, beitels, spadeset
SPBHT01S
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
!