20kg Breekhamer BHT5001 op DELUXE trolley, hoogte verstelbaar Incl. beitel sterkte 55 Joule

BHT5001DT
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Deze revolutionaire SPERO DELUXE trolley met de BHT5001 55 Joule breekhamer, pakt het zware werk slim aan en is geschikt voor vele soorten sloop- & breek werkzaamheden.

Niet meer bukken of in moeilijke posities en hoeken werken die belastend zijn voor het lichaam.
Dit alles dankzij een kwalitatieve trolley met een pneumatisch kantelbare hoek van 25-75 graden, een schokarm absorbeersysteem, verzinkt frame en de zeer stabiele wielen die ten alle tijden goed contact houden met de grond.
Ideaal gereedschap om tegels, linolium, tapijt en alle andere materialen van een vloer te verwijderen.

Over het ergonomisch ontwerp van de luxe trolley is uitermate goed nagedacht, met als doel het zware werk zo licht mogelijk te maken.
De breekhamer is ook apart te gebruiken zonder de trolley

De breekhamer beschikt over twee stevige handgrepen, een brede schakelaar en een gedeeltelijk aluminium behuizing. Met de knijphendel kunt u de hoogte van de trolley pneumatisch instellen.

Tevens is de breekhamer uitgevoerd met een geïntegreerde stofbescherming.

Wordt geleverd inclusief kromme tegelbeitel. Excl. Spade en plaatbeitel die apart te bestellen zijn.


Lees voor gebruik goed de handleiding door. Let op! Dit is een Breek &  hakhamer, wat inhoud dat de machine in basis hoofdzakkelijk gebruikt dient te worden voor zwaar hakwerk in vloeren en funderingen. Slijtage aan de bewegende constructiedelen zijn onderhoudskosten en valt niet onder de 1 jaar garantie op fabrieksfouten. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker 30 seconden alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe beitels en boren. Vet deze ook dagelijks in bij de opname schagt voor een optimale slagkracht. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 30 seconden direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

Merk: SPERO
Model: BHT5001T
Wattage: 1600Watt 230V~50Hrz
Slagkracht: 55 Joule
Gewicht: 20Kg
Afmetingen: 750 x 257 x 125mm
Aansluiting Beitels: 30mm Zeskant
Inclusief: Tegelbeitel, DELUXE  trolley, Tube beitelvet
Gerelateerde Producten