Haakneus accu vlechtmachine incl. 2x Li-ion accus, lader, accu-extender, tang & koffer SPVM01B

SPVM01B
  Levertijd:1-3 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Accu vlechtmachine met 2 x 12,8V/4.4Ah Li-ion accu’s, neushaak en accu extender.
 • Voor het automatisch binden van betonstaalnetten, wapeningskorven, en het vastzetten (knopen) van vloerverwarmingselementen of pvc-pijpen.
  Doordat de neus uitgevoerd is met een neushaak, is het nog eenvoudiger om het bouwstaal aan de vloerverwarming leidingen te knopen.
 • Met de snelheid van een druk op de knop wordt de knoopverbinding tot wel 4 x sneller gemaakt, dit zorgt voor een efficiente manier van werken, waarbij de belastende handmatige draai met de pols niet meer gemaakt hoeft te worden.
 • Deze accu vlechtmachine wordt standaard geleverd met 1 rol draad (110 meter x 0,8mm), koffer, kniptang en lader.
 • Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad.
 • Let op! Dit is een machine die regelmatig onderhoud nodig heeft en waarvan een aantal onderdelen slijten tijdens gebruik. De kosten voor onderhoud vallen niet onder de 1 jaar garantie op fabricage fouten. Bij dit product is het heel belangrijk dat de gebruiker voorzichtig met het apparaat dient te werken,het product niet blootsteld aan weersinvloeden en hem regelmatig smeert met WD40 en goed schoonmaakt. Alduro Trading B.V. is gekwalificeerd om reparaties aan dit product uit te voeren. In het kopje 'informatie' vind u een overzicht van de tarieven die onze werkplaats rekent voor reparatie en onderhoud. Iedere machine word getest voordat deze word opgestuurt, zodat u er zeker van kan zijn dat u een goed werkent exemplaar ontvangt.
  Artikelnummer: SPVM01B
  Geluid: 79 dB (A) K=3 dB (A)
  Draad verbruik: 45cm per verbinding
  Bek grootte: 37mm
  Werkdikte: 8-34mm
  Aantal knoppen: 200 (volle accu)
  Afmetingen: 280 x 80 x 240mm
  Gewicht: 900 gr. (excl. rol draad en accu)
  Gewicht accu: 450 gr.
  Gewicht volle draad: 450 gr.
  Totaal gewicht: 1750 gr. (incl. accu en 1 rol draad)
  Gerelateerde Producten