Sproei & Extractiezuiger 3000Watt TR3001 60Ltr RVS tank ``uitverkocht tot 01-02-2022``

TR3001
  Levertijd:1-3 dagen
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

De TR3001 is een professionele sproei-extractiemachine voor het reinigen van kleine en grotere tapijt en bekleding oppervlakken. De sproei extractie zuiger beschikt over 1000Watt zuigmotoren en een geintegreerde waterpomp om extractie vloeistoffen mee te vernevelen. Tevens is de extractiezuiger voorzien van een 60 liter RVS tank met aftappunt, een aparte tank voor de extractie vloeistof, een lange stalen zuigstang met een brede tapijtzuigmond en een kleine hand zuigmond met tapijtmondstuk.Dit is de meest veelzijdige meubel en tapijtreiniger voor het intensief reiniging van de vuilste tapijten, bekleding en meubelen. De benodigde toebehoren worden standaard bijgeleverd. Met de sproeifunctie word de bekleding of tapijt ingespoten, waarna het vuil en het reinigingsmiddel effectief wordt afgezogen. Voorzien van een anti-schuim katoenen filterzak, voor optimaal gemak. De motoren zijn afzonderlijk van elkaar in te schakelen voor het juist doseren van de zuigkracht.

LET OP!! Het product wordt geleverd met een roestvast stalen tank. Niet zoals afgebeeld op de foto met een kunststof tank.

 • De motoren zijn afzonderlijk van elkaar in te schakelen voor een juiste dosering van de zuigkracht. Deze zuiger voorzien van een 60 liter zuurbestendige kunststof tank met aftappunt en een aparte tank voor de extractie vloeistof. Een lange stalen zuigstang met een breed tapijt mondstuk en een kleiner mondstuk zijn standaard bijgeleverd tevens is de tapijtreiniger voorzien van een anti-schuim katoenen filterzak, voor optimaal gemak. 

  LET OP!!|

  Reinig dagelijks de vlotter. De vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Niet geschikt voor bouw of steenstof. Wees voorzichtig met het rijden bij een volle tank vloeistof. Stuitert de tank tijdens het rijden met een volle tank, dan kan door de 60kg gewicht de voorwielen beschadigen. Schade aan de voorwielen valt niet onder garantie.

  Merk: SPERO
  Artikelnummer: TR3001
  Tank capaciteit: 60 liter RVS
  Aantal zuigmotoren: 3 x 1000Watt
  Onderdruk: 250Mbar
  Vermogen sproeimotor: 110Watt
  Sproeidruk: 2Bar
  Luchtsnelheid: 106 liter p/sec
  Tank diameter: 345mm
  Slang: 2,8 meter
  Inclusief: katoenen filter, 1,5meter lange zuigstang, kleine zuigmond, aftapslang tank