• Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Robuuste 3000Watt vloeistofzuiger met 3 zeer krachtige 1000Watt motors, die voorzien is met een wissersysteem zodat er zeer effectief snel vloeistoffen opgezogen kan worden. Voorzien van AUTO-stop sensor die ervoor zorgt dat als de ketel vol is met vloeistof en de vlotter de motor afsluit, dat na 12 seconden de motoren van de zuiger automatisch wordt uitgeschakeld. De zuiger is weer in te schakelen als de ketel geleegd is. Het frame is zeer kwalitatief uitgevoerd van zwaar uitgevoerde materialen. Tevens is er ook een stangenset en een 2,8 meter slang met 38mm inwendige diameter meegeleverd, zodat u de zuiger ook als een normale stof of waterzuiger kunt gebruiken. Geschikt voor het zuigen van normaal stof, water en alle niet zuurhoudende vloeistoffen.

De motoren zijn apart naar wens in te schakelen. De wisserbreedte is 80cm. Als alle drie de motoren aanstaan, dan heeft de machine een zuigkracht van 106 Ltr. per seconde. Ideaal om water, slijpsel, slurrie etc.. snel mee op te zuigen.

De container is van RVS en is makkelijk te legen door hem om te kiepen. Standaard uitgebreid accessoires pakket aanwezig. Voorzien van zéér degelijk metalen frame met rubberen wielen, om beschadigingen te voorkomen.

 • Let op! Gebruik enkel de ketel kantelfunctie, wanneer de tank niet voller is dan 30%. Reinig dagelijks de vlotter. De vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Niet geschikt voor bouw of steenstof.
  Model: VZ3001
  Vermogen: 3000Watt - 230Volt
  Tankinhoud: 60 liter
  Toepassing: nat & droog
  Geluidsniveau: 77 dB (a)
  Slang lengte: 2,8 meter
  Slang: 38mm
  Airflow: 106 l/sec
  Onderdruk: 250 mbar
  Tank diameter: 440mm
  Lengte snoer: 7 meter
  Water bestendig: niet loog/ zuurbestendig
  Afmeting: 70 x 40 x 100cm