13 inch 560Watt Compacte boen & schrobmachine met watertank 190 t/min SP2001

SP2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De SP2001 is de compacte 13" 1 schijfs schuur, boen & schrobmachine voor de veeleisende incidentele gebruiker. Door zijn krachtige 560Watt motor en stevig gewicht is deze machine bij uitstek geschikt voor het met 190 t/ min te schuren, schrobben en/of boenen van alle soorten waterbestendige vloeren zoals linoleum, plavuizen, natuursteen, parket, epoxy-gietvloeren. Standaard voorzien van een zachte vloerenborstel, watertank en noppen padhouder. Optioneel is er ook nog een harde borstel verkrijgbaar die onderaan de pagina te bestellen is. Uitgevoerd met rubberen stootrand rondom het schijfhuis.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort profesionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.

Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een installatie die minimaal 230Volt en 16 Ampere afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer dat deze minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 en deze volledig van een eventuele haspel is afgerold . Een overbelaste/ beschadigde motor valt niet onder de fabrieksgarantie.
Merk: SPERO
Artikelnummer: SP2001
Vermogen: 560Watt - 230Volt
Toerental: 190 t/min
Schuurschijf 13 inch / 330mm
Opname: metalen snelsluiting
Geluidsniveau: 54 dB
Kabellengte: 12 meter
Corrosie: loog- en zuurbestendig
Gewicht: 32kg