• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De SP2001 is de compacte 13" 1 schijfs schuur, boen & schrobmachine voor de veeleisende incidentele gebruiker. Door zijn krachtige 560Watt motor en stevig gewicht is deze machine bij uitstek geschikt voor het met 190 t/ min te schuren, schrobben en/of boenen van alle soorten waterbestendige vloeren zoals linoleum, plavuizen, natuursteen, parket, epoxy-gietvloeren. Standaard voorzien watertank en noppen padhouder. Optioneel is er ook nog een zachte of harde borstel verkrijgbaar die onderaan de pagina te bestellen is. Uitgevoerd met rubberen stootrand rondom het schijfhuis.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort profesionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.

De machine wordt bedient door de hendel met steel minimaal 45 graden naar achteren te trekken. Vervolgens wordt het handvat tegen het bovenbeen geplaatst en kan de gebruiker de machine aanzetten door de schakelaar in het handvat te bedienen.

- Door de steel naar BOVEN te trekken gaat de machine naar RECHTS.

- Door de steel naar BENEDEN te duwen gaat de machine naar LINKS.

Wanneer een gebruiker geen ervaring heeft met deze machines, dan dient de machine gebruikt te worden met een borstel of reinigingspad in een open ruimte zodat bots schade voorkomen kan worden.

Plaats altijd een reinigingspad tussen de noppenhouder en de vloer om de noppen op de houder niet te beschadigen. Verwijder borstels, accessoires en de noppenhouder alvorens de machine rechtop op te bergen of voor langer dan 5 minuten niet te gebruiken.

Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een installatie die minimaal 230Volt afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer dat deze minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 . Een overbelaste/ beschadigde motor valt niet onder de fabrieksgarantie.

Gebruik enkel PH neutrale reinigingsmiddelen in de watertank om schade aan de rubbers en packingen te voorkomen.

Merk: SPERO
Artikelnummer: SP2001
Vermogen: 560Watt - 230Volt
Toerental: 190 t/min
Schuurschijf 13 inch / 330mm
Opname: metalen snelsluiting
Geluidsniveau: 54 dB
Kabellengte: 12 meter
Corrosie: loog- en zuurbestendig
Gewicht: 32kg
SP2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
!