13 inch Groen Diamant floorpad - Extra fijn

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 13 inch diamant floorpad groen is de laatste stap van de diamant floorpads en tevens bedoelt voor het dagelijks onderhoud van de vloer. Deze stap zorgt er bij regelmatig gebruik op een effectieve manier voor dat de fraaie glans van het oppervlak goed behouden blijft. De floorpad groen leent zich uitstekend voor alle vloeren zoals beton, natuursteen, marmer, lichte granieten, terrazzo, steen, vinyl en linolium. De floorpad groen is ook geschikt voor het polijsten van vinyl & linoleum. Te gebruiken met een 12 & 13 inch 1 schijfboenmachine of een schrobzuigmachine.

Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.

In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.

Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.

Merk: Spero
Artikelnummer: SPDFL12GR
Afmeting: 13 inch (330mm)
Geschikt voor: Nat gebruik
Materiaal: Diamant gebonden vloerpad
SPDFL12GR
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel