16 inch Geel Korrel:1500 Diamant floorpad - Fijn

  • Beschrijving
  • Specificaties

De diamant floorpad geel is derde stap van de vier stappen. Het gebruik van deze floorpad resulteert in een oppervlak dat goed is voorbereid voor de laatste floorpad groen om het oppervlak te laten glanzen. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 & 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word. Te gebruiken met een 16 & 17 inch 1 schijfboenmachine of een schrobzuigmachine.

Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.

In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.

Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.

Merk: Spero
Artikelnummer: SPDFL17G
Afmeting: 16 inch (410mm)
Geschikt voor: Nat gebruik
Materiaal: diamant gebonden vloerpad
SPDFL17G
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel