20 inch Blauw Diamant floorpad - Medium

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 20 inch diamant floorpad blauw is de eerste stap van de drie stappen om uw versleten onbehandelde en doffe vloer op te knappen tot een hoogglans resultaat. De floorpad verwijdert kleine krasjes van het oppervlak en zorgt voor een zijdeglad, schoon en goed voorbereid oppervlak voor de volgende floorpad stappen. Mocht u een erg verontreinigde vloer hebben, of de vloer is behandeld met beschermingsmiddelen, dan dient u eerst de floorpad rood te gebruiken.

Te gebruiken met een High speed polijstmachine of een schrobzuigmachine.


Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.

In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.

Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.

Merk: Spero
Artikelnummer: SPDFL20W
Afmeting: 20 inch (510mm)
Geschikt voor: Nat gebruik
Materiaal: diamant gebonden vloerpad
SPDFL20W
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel