20kg Breekhamer 1600Watt - 30mm Zeskant - BHT5001 - 55 Joule

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

1600Watt - 55 Joule 30mm Zeskant Breekhamer met een slagkracht van 1450 slagen per minuut. De SPERO BHT5001 Breekhamer is een enorm sterke machine voor het efficient hakken in beton, steen, asfalt etc. Ideaal geschikt voor het hakken van sparingen, gaten en opruimen van betonvloeren, funderingen. Optioneel is er een aardpen adapter beschikbaar, zodat met deze machine ook aardpennen geslagen kunnen worden. Ook is deze machine te monteren in de DELUXE Breekhamer Trolley de SPBH01, zodat er efficient en ergonomisch tegel en linolium van ondervloeren gehakt of gestript kunnen worden. Deze 1600Watt sterke boorhamer met SDS-MAX opname van het merk SPERO is van superieure kwaliteit en zeer krachtig. De machine heeft een geringe aandrukkracht nodig, en geeft weinig trilling door het antivibratie handvat. Tevens is de machine uitermate geschikt voor zowel links als rechtshandigen en uitgerust met een softgrip. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. Voorzien met een 4meter lang aansluitsnoer.

Exclusief: Beitels en Koffer.

Zorg ervoor dat de beitel aansluiting ten alle tijde goed vettig is, zodat de beitel en de machine minder slijt of beschadigt.


Lees voor gebruik goed de handleiding door. 
Heeft u een machine nodig hoofdzakkelijk voor hakwerk, koop dan ook een machine met enkel de hakfunctie. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker 30 seconden alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe beitels en boren. Vet deze ieder uur in bij de opname schacht voor een optimale slagkracht. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk! Gebruik de breekhamer niet als breekijzer door hem in het te hakken materiaal naar links of rechts te trekken, dit zorgt voor onherstelbare schade aan de machine.

Merk: SPERO
Model: BHT5001
Wattage: 1600 Watt 230V-50Hrz
Slagkracht: 55 Joule
Slagen per minuut: 1450
Gewicht: 20 Kg
Afmetingen: 750 x 257 x 125mm
Aansluiting Beitel: 30mm Zeskant
Exclusief: Beitels & Koffer
BHT5001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten