Kleurverdiepende impregneer - Compact Natuursteen Deep Enhancer

  • Beschrijving

Dit product kan zowel binnens- als buitenshuis worden toegepast. Geschikt voor gebruik op: graniet, kalksteen, marmer, travertin, craquelé keramiek, verglaasd keramiek, marmer-hars agglomeraat, kwarts-hars agglomeraat, basalt, graniet en klinkers.

DEEP ENHANCER kan worden toegepast op compacte steensoorten zoals gepolijst natuursteen en keramiek (ook toepasbaar op geborstelde/gevlamde steensoorten).

DEEP ENHANCER is een oplosmiddelhoudende impregneer. Kleurverdiepend, vlek- en vochtafwijzend zonder zichtbare laag op de steen. Beschermende behandeling voor compacte oppervlakken. Verbetert de kleur en structuur van laag absorberende materialen zoals kwarts, gepolijste steensoorten, poreus keramiek en graniet.

Vergeleken met de traditionele kleurverdiepers, laat DEEP ENHANCER geen zichtbare laag achter. DEEP ENHANCER kan zelfs doordringen in de minst absorberende materialen en biedt met deze combinatie absoluut een zeer unieke eigenschap.

DEEP ENHANCER is zeer geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis en op oppervlakken die bestand moeten zijn tegen de voortdurende aanwezigheid van water, zoals douches, fonteinen en wastafels. Deep Enhancer heeft een zeer duurzame werking, is bestand tegen uv-stralen en vergeelt niet.

DEEP ENHANCER heeft uitstekende waterafwijzende en vlekafwijzende kwaliteiten. Het maakt het normale onderhoud en de reiniging van het oppervlak eenvoudiger. Deep Enhancer is gecertificeerd voor gebruik in ruimten en op oppervlakken waar voedsel wordt bereid. Hierdoor is Deep Enhancer ook geschikt voor het beschermen en kleurverdiepen van keukenbladen.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

✓ Speciaal voor materialen met een lage absorptie

✓ Sterke kleurverdiepende capaciteit

✓ Dringt diep in het materiaal

✓ Maakt oppervlakken minder vlekgevoelig

✓ Uitstekende water- en olie afwijzende eigenschappen

✓ uv-bestendig

✓ Vergeelt niet, ook niet op langere termijn

✓ Laat geen zichtbare laag achter

✓ Is ook geschikt voor gebruik buitenshuis

✓ Gecertificeerd voor gebruik op oppervlakken waar voedingsmiddelen worden verwerkt

✓ Ideaal voor toepassing in natte ruimten (sauna, douche, wastafels, fonteinen)

LET OP!! Maak ten alle tijde een proefstuk alvorens de gehele vloer te bewerken met het product.

Klik op het onderstaande kopje ``MEER`` voor meer uitleg en productinformatie.


FB001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
!