125mm Blauw Diamant floorpad - Medium

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 125mm Blauwe diamant floorpad is de tweede stap van de vier stappen om uw versleten onbehandelde en doffe vloer op te knappen tot een hoogglans resultaat. De 20mm dikke floorpad verwijdert kleine krasjes van het oppervlak en zorgt voor een zijdeglad, schoon en goed voorbereid oppervlak voor de volgende floorpad stappen. Mocht u een erg verontreinigde vloer hebben, of de vloer is behandeld met beschermingsmiddelen, dan dient u eerst de floorpad rood te gebruiken.

Te gebruiken met een 125mm Padhouder in combinatie met een watergevoede 125mm Polijstmachine zoals de SPHS1001W.


Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.

In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.

Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.

Merk: Spero
Artikelnummer: SPDFL5W
Afmeting: 5 inch (125mm)
Geschikt voor: Nat gebruikt
Materiaal: 20mm dikke foam diamant gebonden polijstpad
SPDFL5W
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten